2018-01-27 06:46:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen körültekintő!

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehetséges, hogy egy fontos időpontról megfeledkezik. Könnyen előfordulhat az is, hogy régi ismerősökkel fut össze, nagy örömet fog okozni ez a találkozás.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez kiélesíti az érzékeit, megérzéseit. Kreatív vénáját teljes mértékben ki tudja élni. Bízzon az ösztöneiben, érezze jól magát a hétvégén.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen körültekintő, ha éles szerszámokkal dolgozik, és erősítse meg immunrendszerét, mert a baleseteken kívül most vírusok is fenyegetik egészségét! Harcok helyett törekedjen a kompromisszumokra, az így megspórolt energiát hasznosabb dolgokra is fordíthatja. A feszültséget legjobban hosszú kirándulásokkal vezetheti le.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygók az újrakezdés idejét jelzik. A régi, működésképtelen dolgokat el kell engednie! A Hold az Ikrek jegyében jár: merjen új tevékenységekbe kezdeni, egyszerűen tegye azt, amit a szíve diktál.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap már a Vízöntő jegyében áll. Oda kell figyelnie mindenre, ami nem stimmel, akár anyagi gondokról, akár párkapcsolati krízisről van szó. Ne hibáztassa magát, inkább tegyen lépéseket a megoldás érdekében!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében jár. Szavaival több eredményt érhet el, mint tetteivel. A fontos dolgokat mégis halassza későbbre, ez az időszak nem alkalmas a döntéshozatalra, csak arra, hogy támogatókat toborozzon maga mellé.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Előtérbe kerülnek családi és baráti kapcsolatai, jól érzi majd magát szerettei körében. Ha teheti, szervezzen vendégséget, baráti találkozót! Ha gyógyszert kell bevennie, ellenőrizze szavatosságát és összetevőit!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Intenzív érzések kerítik hatalmukba, ne féljen megélni ezeket! Ha ön egyedülálló, ma megismerkedhet valakivel. Szerelem első látásra – ezt jelzik a csillagok!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha képes belátni, hogy ma mindenhez több időre van szüksége, és eszerint osztja be teendőit, akkor nem fognak összecsapni a feje fölött a hullámok. Takarékoskodjon energiáival, pihenjen minél többet!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kerülje a sötét, kihalt helyeket, és óvakodjon a rosszarcú alakoktól, sőt szerencsésebb lenne, ha most mindenhová kísérővel menne! Ha szerelmi életében problémák adódnak, legyen türelmes a partnerével!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek időszak kínálkozik arra, hogy tanuljon, új készségeket alakítson ki magában – voltaképp a legjobb az lenne, ha újra beülne az iskolapadba. Minden olyan tevékenységben sikeres lesz, amely elmélyülést, gyakorlatias gondolkodást vagy elemzőmunkát igényel.


Halak: II. 19. - III. 20.
Bátorságra, kitartásra és önmagába vetett hitére lesz szüksége ahhoz, hogy sikereket érjen el. Most könnyen talál megoldást minden problémára, amivel a környezetében élők is bőséggel ellátják – muszáj lesz határt szabnia a segítségnyújtásnak.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: